Avaliações de Eethuis Romeo Zeist

Avaliações recentes

5.0
Bernard
1 dezembro 2022
Monique
29 novembro 2022
Ronald Mulder
27 novembro 2022

Eten was prima, maar helaas weer het blikje drinken bij een menu vergeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed
24 novembro 2022
Bernard
24 novembro 2022
Bernard
19 novembro 2022
.
12 novembro 2022

Vriendelijke bezorger eten was lekker warm

Bernard
12 novembro 2022
S.f.y
10 novembro 2022

Was top

Bernard
9 novembro 2022
Mohamed
7 novembro 2022

Top zoals altijd.

Bernard
29 outubro 2022
Anoniem
26 outubro 2022

Bezorging zeer slecht, 2 uur op de bestelling moeten wachten. Smaak was wel goed

Bernard
19 outubro 2022
Bernard
13 outubro 2022
Ferry Bloemendal
3 outubro 2022
Sonja
2 outubro 2022

Het eten was heerlijk. Alleen was de bestelling dit keer 3 kwartier te laat.

Anoniem
1 outubro 2022
Boyd
27 setembro 2022

Pizza was schuin vervoerd waardoor alles op een kant van de pizza lag. Maar dat neemt niet weg dat hij onwijs lekker was😋😋

Mc
27 setembro 2022

Zoals altijd lekkere pizza's.

Bernard
25 setembro 2022
Rianne
18 setembro 2022

Moest wachten op de bestelling bij het ophalen. Wat weinig patat bij het kipburger menu.

Bernard
14 setembro 2022
Bernard
31 agosto 2022

Er zat dit keer extra smaakvolle salade in de kapsalon, was erg lekker!

Jamal
28 agosto 2022

Zoals altijd weer lekkere pizza's!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bernard
24 agosto 2022
Bernard
20 agosto 2022
A
17 agosto 2022

Aardige bezorger Op tijd Pizza's waren lekker en warm

Frank
17 agosto 2022

De frites waren prima, de pizza met kipshoarma smaakte goed maar was gewoon koud bij het afleveren

Us
15 agosto 2022

Snacks, patat ed waren goed gebakken. Smaakte lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lekker!
14 agosto 2022
Mirjam
8 agosto 2022

Lekkere pasta. Goedgevulde kapsalon.

FK
8 agosto 2022

Pizza was lekker, maar bezorging waardeloos. Duurde veel te lang en was niet eens compleet. Moest bellen om friet na bezorgd te laten worden, duurde weer ontzettend lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ismael
5 agosto 2022
Bernard
24 julho 2022

Patat was niet zo knapperig als normaal, maar dat komt misschien omdat we het normaal zelf ophalen en het dan minder lang in de zak zit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
24 julho 2022

Beste eetzaak van zeist en goede prijzen 2 pasta’s besteld weer heerlijk zoals altijd en 2 gratis drankjes erbij top service

Saar
16 julho 2022

Wij zijn fan! Altijd prima pizza, rijk belegd. Pizza met feta en spinazie was verrassend. En de Turkse pizza’s gaan er bij onze kids ook goed in.

R Teseling
15 julho 2022

Bezorging was keurig op tijd en het eten was goed. Alleen misschien iets teveel saus na onze smaak.

Bernard
6 julho 2022
Bernard
29 junho 2022
Rein
26 junho 2022

Lekker eten echt een aanrader! Pizza goede kwaliteit Pasta ook erg goed Kapsalon ook erg goed Tip Jullie moeten iets nauwkeuriger zijn met de opmerkingen lezen.

keiman
23 junho 2022
Judith
19 junho 2022

Pizza zoals altijd super lekker en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aliya
18 junho 2022

Voor het eerst eten besteld bij jullie. Totaal verrast. Wij dachten dat het gewoon normaal zou smaken . We vonden het heerlijk en was zeer zeker de moeite waard om te wachten. De pizza zag er goed uit en smaakte ook lekker. De pizza rand was lekker krokant. Pasta was verukkelijk. Kapsalon was rijk gevuld. Voortaan niet meer zoeken wanneer we eten willen bestellen.

Bernard
15 junho 2022
Ismael
1 junho 2022
Jan De Bree
26 maio 2022

Was heerlijk

Emma
23 maio 2022

Heerlijke kipburger en spaghetti carbonara gegeten!

G.H
15 maio 2022
Bernard
11 maio 2022
Conny
5 maio 2022
Ismael
4 maio 2022
Robert
28 abril 2022

Het eten smaakt altijd heerlijk, complimenten aan de kok.

Bernard
27 abril 2022

Gewoon weer uitstekend eten

Francisca
22 abril 2022

De calzone was lauw en nat grote teleurstelling

Mohammad
22 abril 2022
Bernard
16 abril 2022
Frans
16 abril 2022

Snelle en nette bezorging. En lekker eten.

Randy
10 abril 2022
janna
8 abril 2022

beste pizza in de wereld, echt waar, als je jullie pizza heb gegeten wil je nooit meer een andere

Bernard
2 abril 2022
Tb
29 março 2022

Levering was sneller dan verwacht en uiteraard was het weer lekker als altijd

JPN Hardenberg
23 março 2022

Man man man, wat was dat lekker. Ik heb het verorberd gewoon. Niet normaal hoe goed dit was. Heer-lijk. Dit bedrijf verdient een volgende vestiging. Alle lof!

Ozcan
23 março 2022

Geweldig eten goed belegd! Zeker een aanrader.

P. Bosch
21 março 2022

Sterretje minder dit keer, mijn dürüm was lauw. Het is net even wat lekkerder als het goed warm of heet is. De rest was weer uitstekend, geen klachten.

Bernard
21 março 2022

De Crispy Chicken Strips zijn alleen per 12 te bestellen en niet per 6, foutje in de website?

Reinout
13 março 2022

Lekkere pizza’s

NADIR
13 março 2022

lekker eten vriendelijke bezorger

Oualid
10 março 2022

Top zoals altijd

Bernard
2 março 2022
Johanna
24 fevereiro 2022

Altijd goede pizza maar nu een weke zachte bodem

Bernard
10 fevereiro 2022
Vk
9 fevereiro 2022
Oualid
7 fevereiro 2022

Super geen woorden voor top kwaliteit

Najim
7 fevereiro 2022

Bestelling snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Ook hebben wij een extraatje bij de bestelling gehad.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald Mulder
6 fevereiro 2022

Helaas, weer het zogenaamde gratis blikje fris vergeten en wederom te laat bezorgd. Op het eten zelf is niets aan te merken, maar het te laat bezorgen en het niet leveren van het blikje fris is vaker voorgekomen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
5 fevereiro 2022

Heerlijke pizza's en de rest van het eten is ook altijd goed en netjes verzorgd Alleen anderhalf uur wachten op 3 pizza en een frietje vond ik wel erg lang duren maar nogmaald kwaliteit erg lekker/goed

Achie
4 fevereiro 2022
Achie
26 janeiro 2022

Altijd lekker en snell

Bernard
26 janeiro 2022
Aziz
24 janeiro 2022

Zeer lekkere pizza’s! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hermy
22 janeiro 2022

Normaal zijn we altijd te vreden, vandaag was de bezorging een kwartier te laat. Ook waren de Turkse pizza's verwisseld in de folie. Zo had iemand sambal terwijl er knoflook op de folie was geschreven.

Mitchell Brouwer
16 janeiro 2022

Blikje drinken zat er niet bij. Eten was zoals altijd weer goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ooms
15 janeiro 2022

Veel te laat bezorgd

Artistique
13 janeiro 2022
Anne
5 janeiro 2022
Bernard
2 janeiro 2021

Kinderen hadden het liefst nog een zak patat gehad 🤣

BT
26 dezembro 2021
Bernard
23 dezembro 2021

Goed zoals altijd!

nijenhuis
23 dezembro 2021

was weer lekkere goed belegde pizza

Imane
21 dezembro 2021

Dankjewel alweer voor het snel bereiden van heerlijk eten !

Imane
20 dezembro 2021

Altijd na werktijd eet ik hier en eten is altijd top !

W v Koetsveld
16 dezembro 2021
Bernard
11 dezembro 2021

Bij de kapsalon zat de saus er niet in, maar er los bij. Dat maakt het toch iets minder lekker.

James
11 dezembro 2021

Het was er snel en het was heel goed. Ook vertel ik er graag bij dat het lang geleden is zo'n kwalitatief goede patat te hebben genuttigd bij eender welk bezorgrestaurant dan ook. Ik denk dat deze door Rob Geus als een 10 zou worden beoordeeld, no joke. Het was knapperig en in perfect vet gebakken.

Ferry Bloemendal
10 dezembro 2021

Absoluut perfect. Precies zoals ik het besteld heb.

Mus
5 dezembro 2021
Oualid
1 dezembro 2021

Perfect

B
28 novembro 2021

Altijd prima

Mohammed
19 novembro 2021

Lekkere pizza, aanrader

Frank
18 novembro 2021

Het eten is van heel goede kwaliteit, verse producten en zeer smakelijk, maar jullie kunnen echt niet plannen. Voor de zoveelste keer duurde het veel langer dan dat jullie in eerste instantie aangeven, met wel een half uur over tijd. Als jullie dat nog kunnen verbeteren wordt het echt top!

nijenhuis
15 novembro 2021

was lekkere goed belegde pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bernard
10 novembro 2021
S.y
4 novembro 2021

Topkwaliteit, grote kapsalon en doner besteld, was heerlijk en snel bezorgd.

Bernard
3 novembro 2021
Nadir
2 novembro 2021
Martin Janssen
1 novembro 2021

Was lekker ...en warm ondanks de vele regen ...was prima op tijd Ik ga hier zeker weer bestellen!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meike
1 novembro 2021

Elke keer weer top service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bernard
27 outubro 2021
Jeremy Backus
13 outubro 2021

Ik vond het eten erg lekker en was ook ontzettend goed

Anka Kesting
12 outubro 2021

Gewoon alles goed.

M
4 outubro 2021

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ismael A
2 outubro 2021

Top kwaliteit en service , eten was zeer goed.

Robin
1 outubro 2021

Pizza was knapperig en heet met een goede hoeveelheid toppings! Bestelling duurde een uurtje maar was besteld tijdens drukte dus dat kan je verwachten. Toen belde ik en ze waren vriendelijk en duidelijk, heel fijn. Ben zeker een vaste klant, via website/app bestellen = gratis drankje; lekkuuurr!!

R. Antonissen
13 setembro 2021

Uitstekende pizza gegeten (!) maar de levertijd was wel wat lang. En ook later dan de aangegeven tijd. Dat zou beter moeten kunnen.

Judith
11 setembro 2021

Kwaliteit en bezorging is prima in orde! Maar een tijdsindicatie van een uur is al best lang, maar dan duurt het toch nog 20 min later dan de aangegeven tijd. Dat gebeurd dus vaker. Dat vind ik jammer.

Bernard
9 setembro 2021
Hofstra
7 setembro 2021

Doner pizza echt een aanrader. Bezorging sneller dan was aangegeven.

Hanan
3 setembro 2021

Super lekkere pizza en heel verzorgd

Daan
25 agosto 2021

Ik heb ruim anderhalf uur moeten wachten op één pizza, na etenstijd, terwijl ik naast de deur woon…

Dennis
9 agosto 2021
Bernard
6 agosto 2021
JPN Hardenberg
2 agosto 2021
selma
1 agosto 2021

2 pizza's besteld heerlijke dunne bodem smaak was tot snel geleverd

Bernard
31 julho 2021
Reinout
29 julho 2021

Doordat de kwaliteit erg goed is, is de bezorging vrij lang 1,5uur. Door de haast 1x drinken vergeten en deze kwamen ze netjes na bezorgen.

Oualid
28 julho 2021

Heerlijk gewoon top kwaliteit, levering super snel.

N
27 julho 2021

Heerlijke pizza’s!

Driss
25 julho 2021

Top pizza, op tijd en warm

Bernard
24 julho 2021
Bernard
21 julho 2021

Erg goede patat weer!

nijenhuis
19 julho 2021

was weer prima pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van londen
16 julho 2021

Snel en heerlijk warm, toppers.

Jerry
16 julho 2021
Ronald
13 julho 2021
Willem
12 julho 2021

Zoals altijd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Helen
11 julho 2021

Super lekkere pizza’s gegeten en ze waren goed heet! Alles klopte en iedereen vond t lekker!

Bernard
10 julho 2021
MJ
2 julho 2021

Eten was weer erg goed en keurig (ruim) op tijd bezorgd!

Van londen
30 junho 2021

Lekker en snel, top.

Jack
27 junho 2021

Heerlijk gerechten en altijd fijne service een geweldig team

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thomas
27 junho 2021
nijenhuis
26 junho 2021

was weer lekkere goed belegde pizza

Sander
25 junho 2021

Het ging vorige keer even mis, maar dat is prima opgelost en vandaag weer als normaal: lekkere pizza, snel bezorgd, vriendelijke service.

Bernard
24 junho 2021
Bernard
20 junho 2021
m nijenhuis
19 junho 2021

was weer lekkere goed belegde pizza

Anja van den berg
18 junho 2021

Lekkere pizza's met een goede dunne bodem.

Rick
17 junho 2021

Snel met bezorgen, eten is altijd warm of heet. En ze hebben toch de lekkerste friet en pizza's

Anoniem
14 junho 2021

Super lekker vers en warm bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
13 junho 2021

Complimenten aan de chef, pizza was heerlijk dankjewel! Bezorg tijd was ook niet heel lang gelukkig ☺️

N
11 junho 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd

Tatjana Dauvillier-Klarenbeek
7 junho 2021
O.de Vried
24 maio 2021

We hebben het zelf opgehaald kwaliteit van de pizza's was matig Telefonisch contact verliep rommelig en gehaast

bert
24 maio 2021

prima eten , goed personeel .

Yassin
20 maio 2021

eten heb ik snel gekregen en het was heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith
18 maio 2021
nijenhuis
17 maio 2021

was weer lekkere pizza

Edward
7 maio 2021

Kwaliteit prima, helaas niet echt warm.

Bernard
26 abril 2021
Boogaard
21 abril 2021

Genoten van de kip shoarma De patat zonder zat in een kapot bakje waardoor er plastic kleine splinters over de patat zaten echt een tegenvaller. Deze kwaliteit zijn wij niet gewend en beoordelen wij als incident. Wij eten hier vaker en het is een top tent ook de pizza’s en pasta’s zijn lekker. De knoflooksaus is erg lekker Frisdrank was vergeten maar is keurig na bezorgd.

Sarena
18 abril 2021

Was weer heerlijk!!!

John
16 abril 2021

Lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.

Bernard
9 abril 2021
JPN Hardenberg
8 abril 2021

5 sterren. En als het nodig is, meer! Het was voortreffelijk. De kebab was zeer vers en de frites goudgeel. Dat zegt wat! Misschien overbodig om dit te vermelden, maar het duidt er wel op dat kwaliteit topprioriteit krijgt. Zaak verdient eigenlijk een onderscheiding van een keurmeester als Rob Geus of van Thuisbezorgd.

Anouk
7 abril 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Vleeschman
6 abril 2021

Patat was al behoorlijk afgekoeld. Bezorgtijd 1 uur wel aardig lang. Verder was alles wel smakelijk!

Gijbels
2 abril 2021

Helaas zat de knoflooksaus die op de kapsalon döner moest zitten op de Turkse Pizza met kip. Helaas zat er zo veel op dat de pizza rigenlijk niet meer lekker was. Misschien een tip om bij de keuze van sauzen ook een keuze te kunnen maken voor sauzen appart in plaats van alles op het gerecht (en keuze geen saus)

Oualid
2 abril 2021

Snel bezorgd, heerlijk gegeten weer. Top services. Bedankt weer.

Bernard
28 março 2021
Mike
22 março 2021

Pizza top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annelou
21 março 2021

Zoals altijd lekker en lekker op tijd! Zelf een calzone samengesteld met artisjok, sucuk, feta en verse tomaat.. Aanrader. Degene die daar de calzones maakt is een koning.

Anoniem
20 março 2021

Beste zaak om eten te bestellen Ronduit geweldig!!

Ra
20 março 2021

Was weer super lekker

Bas
15 março 2021

Goede smaak, voldoende portie.

mvg
15 março 2021

Heerlijke pizza gegeten wederom top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nienke
12 março 2021

Prima eten en op tijd bezorgd!

Nina
5 março 2021

Altijd lekker eten , warm , netjes verpakt ! Altijd top

Lubbers
4 março 2021

Voor het eerst bij Romeo pizza´s besteld. De bezorging werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon en keurig op tijd. Hoewel ik geen liefhebber van pizza´s ben (vaak kartonnen bodem met nauwelijks beleg) waren de pizza's een ware openbaring. Zeer overvloedige en vers, smakelijk beleg; perfect. Pizza's van Romeo zullen we vaker bestellen en kunnen we iedereen aanraden.

Patrick.
4 março 2021

Pizza was erg lekker en gelikkig niet bezuinigd op de verschillende soorten kaas!

Oualid
2 março 2021

Heerlijke pizza's, vriendelijke bezorger. Kortom lekker gegeten bedankt.

LC
1 março 2021

We hadden van te voren besteld en hadden verwacht dat het alsnog wat langer zou duren omdat het weekend was, maar nee! Ze hadden de bestelling al klaar liggen. Het eten was heerlijk. Goede knapperige frietjes met lekkere pindasaus :)

Jan
1 março 2021

Voor het eerst een betaling geplaatst en zeer tevreden over onze heerlijke Calzone.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
28 fevereiro 2021

Lekkere pizza. Bezorging was op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Izak
27 fevereiro 2021

Keurig op tijd en erg lekker.

Sharieta
27 fevereiro 2021
Bernard
26 fevereiro 2021
nijenhuis
22 fevereiro 2021

was weer lekker

Tz
20 fevereiro 2021

Snel geleverd en het eten was goed!

Bastmeijer
16 fevereiro 2021

Erg lekkere pizza's en vriendelijk personeel.

o. el a
15 fevereiro 2021

was top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Birgit
13 fevereiro 2021

Lekker snel ondanks de drukte. Super lekkere pizza’s! Alles was top, eigenlijk altijd wel hier 😇

Read
12 fevereiro 2021

Door sneeuw en ijs was de bezorging wat later dan gepland. Was niet erg hoor echt heerlijk gegeten en het was nog goed warm. Bedankt.

Bernard
10 fevereiro 2021

Lekker als altijd, alleen de patat had iets krokanter gemogen

Oualid
3 fevereiro 2021

Top services en lekker eten

Izak
2 fevereiro 2021

Pizza en shoarma waren heerlijk. Top. Frites waren helaas slap

JPN Hardenberg
2 fevereiro 2021

Zeer tevreden over de bestelling!

Rick
26 janeiro 2021

Zoals gewoonlijk was het weer lekker, ben netjes gebeld dat de bestelling iets later kwam i.v.m drukte.

Blijke
25 janeiro 2021

Soms is het super druk bij Romeo en dan is het lang wachten. Maar ja dat betekent dat meer mensen die lekkere pizza’s willen en geef ze eens ongelijk. Vandaag keurig op tijd en daarnaast de prima kwaliteit die ik van Romeo gewend ben. Voor mij al 25 jaar de beste pizza’s in Zeist.

Petra
23 janeiro 2021

Het was weer smullen. Perfect op tijd en warm, wij hebben heerlijk gegeten. Bedankt en tot een volgende keer!

Mark
23 janeiro 2021

Geleverd precies op tijd. Pizza lekker en grote portie.

Anoniem
18 janeiro 2021

Eten was lekker. Warm geserveerd en bezorging was redelijk snel. Top kwaliteit en bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

willem
17 janeiro 2021

Zoals altijd TOP TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

nijenhuis
17 janeiro 2021

was lekkere pizza

A.
15 janeiro 2021

Het eten was goed. Helaas moest het nog klaar gemaakt worden op de tijd dat we het op kwamen halen. Dat betekende dat we een half uur hebben staan wachten.

I.
14 janeiro 2021
Irmo
11 janeiro 2021

Al jaren super blij en tevreden met Romeo. Ook nu als antwoord op mn vraag waarom sommige maaltijden wel en andere geen gratis drankje hadden, kregen we direct antwoord én een drankje. Wat dit keer wel beetje jammer was dat we een patat oorlog kregen ipv de bestelde patat pinda. Geen liefhebbers van rauwe uitjes hier... Verder zaten er random twee bakjes knoflooksaus en sambal bij. Niet erg, maar niet besteld. Geen probleem. Volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Romeo! 😀👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bill Babo
10 janeiro 2021

Overheerlijke kapsalon met liefde gemaakt door de chef kok Yassine Boeba.Friet heerlijk gebakken en het fles was super vers en lekker. Verse sla en groente erop het was de kapsalon van me leven. Ja

Higago
9 janeiro 2021

Gruwelijke pizza

Lars
8 janeiro 2021
Sacha
3 janeiro 2020

Had een paar iur vantevoren bestelt. Eten werd bezorgd precies om de tijd die ik had aangegeven, bijna op de minuut! En het was oudjaar dus had niet verwacht dat het zo optijd zou zijn. Was erg blij hiermee!

Anoniem
3 janeiro 2020
Bernard
30 dezembro 2020
Marvin
30 dezembro 2020

Was heerlijk, 30 a 45 minuten later dan aangegeven maar dat is niet erg. Een van de betere Top Eethuizen.

el Alami Hamid
26 dezembro 2020

Beste pizza's van Zeist.

Anoniem
23 dezembro 2020

Top eten! Snelle service en erg klantvriendelijk.

Judith
20 dezembro 2020

Zoals altijd was de pizza weer super lekker, en binnen de tijd geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bi anC iie
18 dezembro 2020

Was weer heerlijk jongens! Met een uurtje, zoals aangegeven. Top

Ali
18 dezembro 2020

Was lekker goed bezig jongens

Bernard
9 dezembro 2020
Adil
5 dezembro 2020

Het eten was koud en niet lekker had pizza besteld met tonijn en uitjes kreeg zonder uitjes wel jammer weggooid geld

Achraf
3 dezembro 2020

Lekker & snel bezorgd!

Sacha
26 novembro 2020

Top!

Petra
19 novembro 2020
Oualid
19 novembro 2020

Zoals altijd heerlijke pizza's

R haag
19 novembro 2020

Kapsalon van die lange en grote bollen voor die bolle niet mee te sollen 8 1/2 als cijfer dus hij kan ook gelijdelijk naar een 10-----

Harskamp
16 novembro 2020

Kipshoarma kapsalon besteld maar kreeg gewone kapsalon shoarma. Om 6 uur besteld. Aangegeven 19:15 te bezorgen.. Werd om 20:00 geleverd.. Kwaliteit van het eten is zeker goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sarah
15 novembro 2020

Eten was half uur te laat helaas. Maar super lekker. Gaan desondanks het lange wachten snel weer bestellen.

Bernard
14 novembro 2020
Pieter
12 novembro 2020

Altiijd prima

Bernard
11 novembro 2020
WH
8 novembro 2020

Bezorging een half uur later dan aangegeven... en toen zat er ook nog eens zo goed als geen saus in mijn kapsalon. Dat ben ik veel beter gewend van jullie :(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iris
7 novembro 2020

De pizza was zoals gewoonlijk heerlijk! Normaal bestel ik mijn pizza of patat bij de balie, de service is dan altijd snel en het personeel is erg vriendelijk. Ik heb nu één keer online besteld ivm quarantaine en heb helaas bijna 3 uur!!! op mijn pizza moeten wachten. Om 18.15 besteld en iets na 21.00u eindelijk mijn pizza ontvangen. Wel netjes twee keer gebeld dat mijn bestelling vertraging opgelopen had en dat tijdens het bereiden mijn opmerkingen niet meegenomen waren en er daarom een nieuwe pizza gemaakt moest worden. Echter zat er wel een uur tussen beide telefoontjes. Ik vind het jammer dat er niet direct een nieuwe pizza gemaakt is, zeker omdat ik al zo lang zat te wachten. Als goedmakertje wel een gratis Ben&Jerry's ijsje bij mijn bestelling gekregen. :)

Reacção a Eethuis Romeo

Beste Iris, fijn om te horen allemaal! bedankt 👍, Excuses nogmaals

Oualid
7 novembro 2020

Heerlijke pizza's

Melissa
7 novembro 2020

Ik ben altijd super gek op jullie pizza quattro formaggi vooral de gorgonzola. (Zo heet die kaas toch) die is zo lekker. Alleen zat er dit keer geen gorgonzola op de pizza maar feta volgens mij. Dat was wel jammer. Bezorg tijd was echt te lang. 6 uur besteld 8 uur bezorgd. Verder vind ik jullie een topzaak met heeeerlijk eten! Ook een super services omdat jullie mijn altijd 50/50 doen.

Reacção a Eethuis Romeo

Beste Melissa, Goed om te horen dat het altijd smaakt bedankt👍 Er zit inderdaad ook standaard gorgonzola op! Excuses voor de verkeerde soort kaas en voor de bezorg tijd... bedankt voor de complimenten en graag tot de volgende keer

W.Teseling
29 outubro 2020

3x besteld en is goed warm. Smaak is prima van zowel turkse pizza als de kapsalon. Klein advies doe de knoflook saus standaard bij de kapsalon er los bij zodat je zelf de hoeveelheid kan bepalen. Verder de kwaliteit zo houden is prima.

Cis
27 outubro 2020

Was zoals altijd weer perfect goed heet heerlijke pizza's

Anne
26 outubro 2020

Weer lekker snel bezorgd en een goed belegde pizza, top!

Bernard
24 outubro 2020
Jasper
24 outubro 2020

Altijd heerlijk, de pizza's van Romeo. Specifiek de calzone variant. Kwam er bij deze bestelling achter dat je van elk van hun pizza's een calzone kan laten maken: nice! Heel erg veel keuze op de site waardoor soms lastig kiezen is, maar alles goed verzorgd en lekker. Bezorging was snel.

Richard
23 outubro 2020

Lekkerste eten ooit eerste keer dat ik hier bestel en het eten was verukkelojk de kapsalons waren het lekker ik ga hier vaker bestellen top service en het was zeer snel ga zo door

G Zwarts
16 outubro 2020

We hebben lekker gegeten: 3 soorten pizza. Iedereen was tevreden: een 8. Bezorging was stipt op tijd. Helaas waren de pizza's niet erg warm meer en (daarom) niet zo knapperig meer, Toch een 8.

Bernard
10 outubro 2020

Lekker knapperige patat!

Henk Jan
8 outubro 2020

Zowel de pizza's als de kapsalon zijn uitstekend. Levering is altijd netjes rondom het aangegeven tijdstip. Klein minpuntje: de kapsalon was op zijn kop of op zin kant vervoerd en kwam daardoor wat onhandig uit het bakje.

Luc
7 outubro 2020

Zoals altijd weer top pizzas

Ferry
3 outubro 2020

Ik vind het bijna vervelend om te zeggen, maar het was wéér gewoon perfect.

Bernard
3 outubro 2020
Mathieu
3 outubro 2020

Kleinere porties patat dan gewend, daarnast zat er ui bij, terwijl ik gevraagd had om zonder ui.

Mitch
1 outubro 2020

Eten was op tijd en weer erg lekker!

Rianne
26 setembro 2020

Pasta vegetariana. Pittige pasta saus met veel groenten. Mij iets teveel peper, maar daardoor vol van smaken.

Izak
23 setembro 2020

Helaas was vandaag de gratis cola er niet bij. Leveren meestal op tijd nu 20 minuten onderweg geweest.

Babs de Sain
19 setembro 2020
Pieter
14 setembro 2020

Zoals altijd fantastisch, ruim belegd, op tijd bezorgd en goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bernard
12 setembro 2020
L.
7 setembro 2020
Bernard
31 agosto 2020

Als vanouds lekker

Ali
25 agosto 2020

Zeker zonder twijfel De beste van Zeist en omgeving

Bernard
24 agosto 2020

De döner is weer beter (dunner dus) gesneden nu!

Izak
23 agosto 2020

Weer keurig op tijd. Lekkere krokante friet. Heerlijke kapsalon. Was top!

J. de Kruijf
21 agosto 2020

Zeer tevreden met de geleverde producten en service. Zeer vriendelijk, beleefd, klantgerichte bezorger.

Zoetigheid
20 agosto 2020

Prima levering van de bestelling!

Izak
13 agosto 2020

was keurig op tijd en eindelijk weer de calzone die ik het lekkerst vindt. Goede kwaliteit.

Bilal
12 agosto 2020
Anoniem
12 agosto 2020

Heerlijke pizza kip, met snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Vaste bestelplek!

JPN Hardenberg
2 agosto 2020

Het was top!

Bernard
1 agosto 2020
Chantal
1 agosto 2020
Anne
29 julho 2020
Bernard
22 julho 2020

Dit keer bij de patat döner erg dik gesneden vlees, net als vorige keer in de Dürum. Volgende keer weer dönner snijden graag ;)

Zaineb
9 julho 2020

De pizza was heerlijk! En de bezorger was super snel en vriendelijk!

Bernard
9 julho 2020

Het vlees in de Dürum döner was dit keer erg dik gesneden en ook droog, niet de kwaliteit die we gewend zijn! De rest was wel als vanouds

willem
8 julho 2020

Zoals altijd, tevreden. Top

Bernard
25 junho 2020

Lekker zoals altijd en ook vriendelijk personeel!

Sprenkels
24 junho 2020

Het was snel bezorgd. Het eten was heerlijk. Alleen misten we 1 gratis blikje cola. Verder was alles top!

Anoniem
14 junho 2020

Geen knoflooksaus terwijl dit wel aangegeven was. Eten was wel goed warm.

Sara
11 junho 2020
SA
10 junho 2020

Heel lekker!

Pieter
6 junho 2020
Kerkebosch
3 junho 2020

Jammer Normaal Top nu veel te weinig vlees kapsalon en turkse Piza Doner .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hafsa
30 maio 2020

Het eten was lekker, maar wel koud.

Bernard
24 maio 2020

Lekker knapperige patat!

S.L
23 maio 2020

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid, als je via de eigen website besteld krijg je per gerecht een gratis drankje. Regelmatig bestellen wij via de site en de drankjes ook gekregen, tot gisteren, wij waren verbaasd en dachten misschien vergeten, kan gebeuren (zakje was open gemaakt). De volgende ochtend lopen wij via de trap in de flat naar beneden, staat er een aangebroken met twee slokken eruit gedronken cola blikje. In mijn ogen is de link snel gelegd, als er echt twee zijn meegegeven en de bezorger heeft het opengemaakt en gedronken, lijkt mij het een hele slechte bezorger voor het eethuis. Omdat wij wel weten hoe het normaal werkt. Zonde om zo de klanten te bedienen.

Reacção a Eethuis Romeo

Allereerst super bedankt voor u compliment!!!, wij geven inderdaad een drankje bij elke pizza pasta of schotel- gerecht, ik ga dit uitzoeken..., excuses hierbij.

Sara
21 maio 2020
Mats
19 maio 2020

Kwaliteit is vrijwel altijd goed en constant. Bezorging laat echter veel te wensen over. Afgelopen zondag 2 (!!!) uur moeten wachten op onze bestelling. Zelfs op zondag is dit echt te gek. Licht mensen tijdig in dat het zo lang gaat duren óf gooi de online bestellingen eerder op slot als je weet dat je overlopen wordt. Puntje om aan te werken... verder prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne
16 maio 2020
Sarah
14 maio 2020

Weer heerlijk gegeten! Top.

Bernard
13 maio 2020

Heerlijk weer!

Mark
13 maio 2020

Bezorging ruim een half uur te laat, het is fijn als er iets meer op de hoogte gehouden wordt hoe lang het nog duurt of als jullie later komen.

James Hardenberg
12 maio 2020

Fantastische kwaliteit. Altijd in schoon vet bereid waardoor de smaak fantastisch is. Toen ik aankwam om de bestelling af te halen, stond er nog voordat ik de zaak binnenliep, al een medewerker klaar om de bestelling af te geven. Dat is een excellente service!

Thomas
9 maio 2020

Top eten en goed warm!

Pieter
5 maio 2020
Bernard
28 abril 2020
Kerkebosch
28 abril 2020

Bedankt weer voor het lekkere eten Jongens !!! Top 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janssen
18 abril 2020

Altijd fan van Romeo, moest even wachten op bestelling (maar dat was ook aangekondigd en bezorg tijdstip klopte) - is het wachten waard. Heerlijke pizza!