Reviews from Eethuis Romeo Zeist

Recent reviews

5.0
Bernard
1 December 2022
Monique
29 November 2022
Ronald Mulder
27 November 2022

Eten was prima, maar helaas weer het blikje drinken bij een menu vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mohamed
24 November 2022
Bernard
24 November 2022
Bernard
19 November 2022
.
12 November 2022

Vriendelijke bezorger eten was lekker warm

Bernard
12 November 2022
S.f.y
10 November 2022

Was top

Bernard
9 November 2022
Mohamed
7 November 2022

Top zoals altijd.

Bernard
29 October 2022
Anoniem
26 October 2022

Bezorging zeer slecht, 2 uur op de bestelling moeten wachten. Smaak was wel goed

Bernard
19 October 2022
Bernard
13 October 2022
Ferry Bloemendal
3 October 2022
Sonja
2 October 2022

Het eten was heerlijk. Alleen was de bestelling dit keer 3 kwartier te laat.

Anoniem
1 October 2022
Boyd
27 September 2022

Pizza was schuin vervoerd waardoor alles op een kant van de pizza lag. Maar dat neemt niet weg dat hij onwijs lekker was😋😋

Mc
27 September 2022

Zoals altijd lekkere pizza's.

Bernard
25 September 2022
Rianne
18 September 2022

Moest wachten op de bestelling bij het ophalen. Wat weinig patat bij het kipburger menu.

Bernard
14 September 2022
Bernard
31 August 2022

Er zat dit keer extra smaakvolle salade in de kapsalon, was erg lekker!

Jamal
28 August 2022

Zoals altijd weer lekkere pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernard
24 August 2022
Bernard
20 August 2022
A
17 August 2022

Aardige bezorger Op tijd Pizza's waren lekker en warm

Frank
17 August 2022

De frites waren prima, de pizza met kipshoarma smaakte goed maar was gewoon koud bij het afleveren

Us
15 August 2022

Snacks, patat ed waren goed gebakken. Smaakte lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekker!
14 August 2022
Mirjam
8 August 2022

Lekkere pasta. Goedgevulde kapsalon.

FK
8 August 2022

Pizza was lekker, maar bezorging waardeloos. Duurde veel te lang en was niet eens compleet. Moest bellen om friet na bezorgd te laten worden, duurde weer ontzettend lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ismael
5 August 2022
Bernard
24 July 2022

Patat was niet zo knapperig als normaal, maar dat komt misschien omdat we het normaal zelf ophalen en het dan minder lang in de zak zit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
24 July 2022

Beste eetzaak van zeist en goede prijzen 2 pasta’s besteld weer heerlijk zoals altijd en 2 gratis drankjes erbij top service

Saar
16 July 2022

Wij zijn fan! Altijd prima pizza, rijk belegd. Pizza met feta en spinazie was verrassend. En de Turkse pizza’s gaan er bij onze kids ook goed in.

R Teseling
15 July 2022

Bezorging was keurig op tijd en het eten was goed. Alleen misschien iets teveel saus na onze smaak.

Bernard
6 July 2022
Bernard
29 June 2022
Rein
26 June 2022

Lekker eten echt een aanrader! Pizza goede kwaliteit Pasta ook erg goed Kapsalon ook erg goed Tip Jullie moeten iets nauwkeuriger zijn met de opmerkingen lezen.

keiman
23 June 2022
Judith
19 June 2022

Pizza zoals altijd super lekker en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aliya
18 June 2022

Voor het eerst eten besteld bij jullie. Totaal verrast. Wij dachten dat het gewoon normaal zou smaken . We vonden het heerlijk en was zeer zeker de moeite waard om te wachten. De pizza zag er goed uit en smaakte ook lekker. De pizza rand was lekker krokant. Pasta was verukkelijk. Kapsalon was rijk gevuld. Voortaan niet meer zoeken wanneer we eten willen bestellen.

Bernard
15 June 2022
Ismael
1 June 2022
Jan De Bree
26 May 2022

Was heerlijk

Emma
23 May 2022

Heerlijke kipburger en spaghetti carbonara gegeten!

G.H
15 May 2022
Bernard
11 May 2022
Conny
5 May 2022
Ismael
4 May 2022
Robert
28 April 2022

Het eten smaakt altijd heerlijk, complimenten aan de kok.

Bernard
27 April 2022

Gewoon weer uitstekend eten

Francisca
22 April 2022

De calzone was lauw en nat grote teleurstelling

Mohammad
22 April 2022
Bernard
16 April 2022
Frans
16 April 2022

Snelle en nette bezorging. En lekker eten.

Randy
10 April 2022
janna
8 April 2022

beste pizza in de wereld, echt waar, als je jullie pizza heb gegeten wil je nooit meer een andere

Bernard
2 April 2022
Tb
29 March 2022

Levering was sneller dan verwacht en uiteraard was het weer lekker als altijd

JPN Hardenberg
23 March 2022

Man man man, wat was dat lekker. Ik heb het verorberd gewoon. Niet normaal hoe goed dit was. Heer-lijk. Dit bedrijf verdient een volgende vestiging. Alle lof!

Ozcan
23 March 2022

Geweldig eten goed belegd! Zeker een aanrader.

P. Bosch
21 March 2022

Sterretje minder dit keer, mijn dürüm was lauw. Het is net even wat lekkerder als het goed warm of heet is. De rest was weer uitstekend, geen klachten.

Bernard
21 March 2022

De Crispy Chicken Strips zijn alleen per 12 te bestellen en niet per 6, foutje in de website?

Reinout
13 March 2022

Lekkere pizza’s

NADIR
13 March 2022

lekker eten vriendelijke bezorger

Oualid
10 March 2022

Top zoals altijd

Bernard
2 March 2022
Johanna
24 February 2022

Altijd goede pizza maar nu een weke zachte bodem

Bernard
10 February 2022
Vk
9 February 2022
Oualid
7 February 2022

Super geen woorden voor top kwaliteit

Najim
7 February 2022

Bestelling snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Ook hebben wij een extraatje bij de bestelling gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Mulder
6 February 2022

Helaas, weer het zogenaamde gratis blikje fris vergeten en wederom te laat bezorgd. Op het eten zelf is niets aan te merken, maar het te laat bezorgen en het niet leveren van het blikje fris is vaker voorgekomen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
5 February 2022

Heerlijke pizza's en de rest van het eten is ook altijd goed en netjes verzorgd Alleen anderhalf uur wachten op 3 pizza en een frietje vond ik wel erg lang duren maar nogmaald kwaliteit erg lekker/goed

Achie
4 February 2022
Achie
26 January 2022

Altijd lekker en snell

Bernard
26 January 2022
Aziz
24 January 2022

Zeer lekkere pizza’s! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hermy
22 January 2022

Normaal zijn we altijd te vreden, vandaag was de bezorging een kwartier te laat. Ook waren de Turkse pizza's verwisseld in de folie. Zo had iemand sambal terwijl er knoflook op de folie was geschreven.

Mitchell Brouwer
16 January 2022

Blikje drinken zat er niet bij. Eten was zoals altijd weer goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ooms
15 January 2022

Veel te laat bezorgd

Artistique
13 January 2022
Anne
5 January 2022
Bernard
2 January 2021

Kinderen hadden het liefst nog een zak patat gehad 🤣

BT
26 December 2021
Bernard
23 December 2021

Goed zoals altijd!

nijenhuis
23 December 2021

was weer lekkere goed belegde pizza

Imane
21 December 2021

Dankjewel alweer voor het snel bereiden van heerlijk eten !

Imane
20 December 2021

Altijd na werktijd eet ik hier en eten is altijd top !

W v Koetsveld
16 December 2021
Bernard
11 December 2021

Bij de kapsalon zat de saus er niet in, maar er los bij. Dat maakt het toch iets minder lekker.

James
11 December 2021

Het was er snel en het was heel goed. Ook vertel ik er graag bij dat het lang geleden is zo'n kwalitatief goede patat te hebben genuttigd bij eender welk bezorgrestaurant dan ook. Ik denk dat deze door Rob Geus als een 10 zou worden beoordeeld, no joke. Het was knapperig en in perfect vet gebakken.

Ferry Bloemendal
10 December 2021

Absoluut perfect. Precies zoals ik het besteld heb.

Mus
5 December 2021
Oualid
1 December 2021

Perfect

B
28 November 2021

Altijd prima

Mohammed
19 November 2021

Lekkere pizza, aanrader

Frank
18 November 2021

Het eten is van heel goede kwaliteit, verse producten en zeer smakelijk, maar jullie kunnen echt niet plannen. Voor de zoveelste keer duurde het veel langer dan dat jullie in eerste instantie aangeven, met wel een half uur over tijd. Als jullie dat nog kunnen verbeteren wordt het echt top!

nijenhuis
15 November 2021

was lekkere goed belegde pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernard
10 November 2021
S.y
4 November 2021

Topkwaliteit, grote kapsalon en doner besteld, was heerlijk en snel bezorgd.

Bernard
3 November 2021
Nadir
2 November 2021
Martin Janssen
1 November 2021

Was lekker ...en warm ondanks de vele regen ...was prima op tijd Ik ga hier zeker weer bestellen!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meike
1 November 2021

Elke keer weer top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernard
27 October 2021
Jeremy Backus
13 October 2021

Ik vond het eten erg lekker en was ook ontzettend goed

Anka Kesting
12 October 2021

Gewoon alles goed.

M
4 October 2021

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ismael A
2 October 2021

Top kwaliteit en service , eten was zeer goed.

Robin
1 October 2021

Pizza was knapperig en heet met een goede hoeveelheid toppings! Bestelling duurde een uurtje maar was besteld tijdens drukte dus dat kan je verwachten. Toen belde ik en ze waren vriendelijk en duidelijk, heel fijn. Ben zeker een vaste klant, via website/app bestellen = gratis drankje; lekkuuurr!!

R. Antonissen
13 September 2021

Uitstekende pizza gegeten (!) maar de levertijd was wel wat lang. En ook later dan de aangegeven tijd. Dat zou beter moeten kunnen.

Judith
11 September 2021

Kwaliteit en bezorging is prima in orde! Maar een tijdsindicatie van een uur is al best lang, maar dan duurt het toch nog 20 min later dan de aangegeven tijd. Dat gebeurd dus vaker. Dat vind ik jammer.

Bernard
9 September 2021
Hofstra
7 September 2021

Doner pizza echt een aanrader. Bezorging sneller dan was aangegeven.

Hanan
3 September 2021

Super lekkere pizza en heel verzorgd

Daan
25 August 2021

Ik heb ruim anderhalf uur moeten wachten op één pizza, na etenstijd, terwijl ik naast de deur woon…

Dennis
9 August 2021
Bernard
6 August 2021
JPN Hardenberg
2 August 2021
selma
1 August 2021

2 pizza's besteld heerlijke dunne bodem smaak was tot snel geleverd

Bernard
31 July 2021
Reinout
29 July 2021

Doordat de kwaliteit erg goed is, is de bezorging vrij lang 1,5uur. Door de haast 1x drinken vergeten en deze kwamen ze netjes na bezorgen.

Oualid
28 July 2021

Heerlijk gewoon top kwaliteit, levering super snel.

N
27 July 2021

Heerlijke pizza’s!

Driss
25 July 2021

Top pizza, op tijd en warm

Bernard
24 July 2021
Bernard
21 July 2021

Erg goede patat weer!

nijenhuis
19 July 2021

was weer prima pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van londen
16 July 2021

Snel en heerlijk warm, toppers.

Jerry
16 July 2021
Ronald
13 July 2021
Willem
12 July 2021

Zoals altijd. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helen
11 July 2021

Super lekkere pizza’s gegeten en ze waren goed heet! Alles klopte en iedereen vond t lekker!

Bernard
10 July 2021
MJ
2 July 2021

Eten was weer erg goed en keurig (ruim) op tijd bezorgd!

Van londen
30 June 2021

Lekker en snel, top.

Jack
27 June 2021

Heerlijk gerechten en altijd fijne service een geweldig team

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas
27 June 2021
nijenhuis
26 June 2021

was weer lekkere goed belegde pizza

Sander
25 June 2021

Het ging vorige keer even mis, maar dat is prima opgelost en vandaag weer als normaal: lekkere pizza, snel bezorgd, vriendelijke service.

Bernard
24 June 2021
Bernard
20 June 2021
m nijenhuis
19 June 2021

was weer lekkere goed belegde pizza

Anja van den berg
18 June 2021

Lekkere pizza's met een goede dunne bodem.

Rick
17 June 2021

Snel met bezorgen, eten is altijd warm of heet. En ze hebben toch de lekkerste friet en pizza's

Anoniem
14 June 2021

Super lekker vers en warm bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
13 June 2021

Complimenten aan de chef, pizza was heerlijk dankjewel! Bezorg tijd was ook niet heel lang gelukkig ☺️

N
11 June 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd

Tatjana Dauvillier-Klarenbeek
7 June 2021
O.de Vried
24 May 2021

We hebben het zelf opgehaald kwaliteit van de pizza's was matig Telefonisch contact verliep rommelig en gehaast

bert
24 May 2021

prima eten , goed personeel .

Yassin
20 May 2021

eten heb ik snel gekregen en het was heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
18 May 2021
nijenhuis
17 May 2021

was weer lekkere pizza

Edward
7 May 2021

Kwaliteit prima, helaas niet echt warm.

Bernard
26 April 2021
Boogaard
21 April 2021

Genoten van de kip shoarma De patat zonder zat in een kapot bakje waardoor er plastic kleine splinters over de patat zaten echt een tegenvaller. Deze kwaliteit zijn wij niet gewend en beoordelen wij als incident. Wij eten hier vaker en het is een top tent ook de pizza’s en pasta’s zijn lekker. De knoflooksaus is erg lekker Frisdrank was vergeten maar is keurig na bezorgd.

Sarena
18 April 2021

Was weer heerlijk!!!

John
16 April 2021

Lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.

Bernard
9 April 2021
JPN Hardenberg
8 April 2021

5 sterren. En als het nodig is, meer! Het was voortreffelijk. De kebab was zeer vers en de frites goudgeel. Dat zegt wat! Misschien overbodig om dit te vermelden, maar het duidt er wel op dat kwaliteit topprioriteit krijgt. Zaak verdient eigenlijk een onderscheiding van een keurmeester als Rob Geus of van Thuisbezorgd.

Anouk
7 April 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Vleeschman
6 April 2021

Patat was al behoorlijk afgekoeld. Bezorgtijd 1 uur wel aardig lang. Verder was alles wel smakelijk!

Gijbels
2 April 2021

Helaas zat de knoflooksaus die op de kapsalon döner moest zitten op de Turkse Pizza met kip. Helaas zat er zo veel op dat de pizza rigenlijk niet meer lekker was. Misschien een tip om bij de keuze van sauzen ook een keuze te kunnen maken voor sauzen appart in plaats van alles op het gerecht (en keuze geen saus)

Oualid
2 April 2021

Snel bezorgd, heerlijk gegeten weer. Top services. Bedankt weer.

Bernard
28 March 2021
Mike
22 March 2021

Pizza top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelou
21 March 2021

Zoals altijd lekker en lekker op tijd! Zelf een calzone samengesteld met artisjok, sucuk, feta en verse tomaat.. Aanrader. Degene die daar de calzones maakt is een koning.

Anoniem
20 March 2021

Beste zaak om eten te bestellen Ronduit geweldig!!

Ra
20 March 2021

Was weer super lekker

Bas
15 March 2021

Goede smaak, voldoende portie.

mvg
15 March 2021

Heerlijke pizza gegeten wederom top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nienke
12 March 2021

Prima eten en op tijd bezorgd!

Nina
5 March 2021

Altijd lekker eten , warm , netjes verpakt ! Altijd top

Lubbers
4 March 2021

Voor het eerst bij Romeo pizza´s besteld. De bezorging werd gedaan door een zeer vriendelijk persoon en keurig op tijd. Hoewel ik geen liefhebber van pizza´s ben (vaak kartonnen bodem met nauwelijks beleg) waren de pizza's een ware openbaring. Zeer overvloedige en vers, smakelijk beleg; perfect. Pizza's van Romeo zullen we vaker bestellen en kunnen we iedereen aanraden.

Patrick.
4 March 2021

Pizza was erg lekker en gelikkig niet bezuinigd op de verschillende soorten kaas!

Oualid
2 March 2021

Heerlijke pizza's, vriendelijke bezorger. Kortom lekker gegeten bedankt.

LC
1 March 2021

We hadden van te voren besteld en hadden verwacht dat het alsnog wat langer zou duren omdat het weekend was, maar nee! Ze hadden de bestelling al klaar liggen. Het eten was heerlijk. Goede knapperige frietjes met lekkere pindasaus :)

Jan
1 March 2021

Voor het eerst een betaling geplaatst en zeer tevreden over onze heerlijke Calzone.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
28 February 2021

Lekkere pizza. Bezorging was op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Izak
27 February 2021

Keurig op tijd en erg lekker.

Sharieta
27 February 2021
Bernard
26 February 2021
nijenhuis
22 February 2021

was weer lekker

Tz
20 February 2021

Snel geleverd en het eten was goed!

Bastmeijer
16 February 2021

Erg lekkere pizza's en vriendelijk personeel.

o. el a
15 February 2021

was top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Birgit
13 February 2021

Lekker snel ondanks de drukte. Super lekkere pizza’s! Alles was top, eigenlijk altijd wel hier 😇

Read
12 February 2021

Door sneeuw en ijs was de bezorging wat later dan gepland. Was niet erg hoor echt heerlijk gegeten en het was nog goed warm. Bedankt.

Bernard
10 February 2021

Lekker als altijd, alleen de patat had iets krokanter gemogen

Oualid
3 February 2021

Top services en lekker eten

Izak
2 February 2021

Pizza en shoarma waren heerlijk. Top. Frites waren helaas slap

JPN Hardenberg
2 February 2021

Zeer tevreden over de bestelling!

Rick
26 January 2021

Zoals gewoonlijk was het weer lekker, ben netjes gebeld dat de bestelling iets later kwam i.v.m drukte.

Blijke
25 January 2021

Soms is het super druk bij Romeo en dan is het lang wachten. Maar ja dat betekent dat meer mensen die lekkere pizza’s willen en geef ze eens ongelijk. Vandaag keurig op tijd en daarnaast de prima kwaliteit die ik van Romeo gewend ben. Voor mij al 25 jaar de beste pizza’s in Zeist.

Petra
23 January 2021

Het was weer smullen. Perfect op tijd en warm, wij hebben heerlijk gegeten. Bedankt en tot een volgende keer!

Mark
23 January 2021

Geleverd precies op tijd. Pizza lekker en grote portie.

Anoniem
18 January 2021

Eten was lekker. Warm geserveerd en bezorging was redelijk snel. Top kwaliteit en bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

willem
17 January 2021

Zoals altijd TOP TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

nijenhuis
17 January 2021

was lekkere pizza

A.
15 January 2021

Het eten was goed. Helaas moest het nog klaar gemaakt worden op de tijd dat we het op kwamen halen. Dat betekende dat we een half uur hebben staan wachten.

I.
14 January 2021
Irmo
11 January 2021

Al jaren super blij en tevreden met Romeo. Ook nu als antwoord op mn vraag waarom sommige maaltijden wel en andere geen gratis drankje hadden, kregen we direct antwoord én een drankje. Wat dit keer wel beetje jammer was dat we een patat oorlog kregen ipv de bestelde patat pinda. Geen liefhebbers van rauwe uitjes hier... Verder zaten er random twee bakjes knoflooksaus en sambal bij. Niet erg, maar niet besteld. Geen probleem. Volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Romeo! 😀👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bill Babo
10 January 2021

Overheerlijke kapsalon met liefde gemaakt door de chef kok Yassine Boeba.Friet heerlijk gebakken en het fles was super vers en lekker. Verse sla en groente erop het was de kapsalon van me leven. Ja

Higago
9 January 2021

Gruwelijke pizza

Lars
8 January 2021
Sacha
3 January 2020

Had een paar iur vantevoren bestelt. Eten werd bezorgd precies om de tijd die ik had aangegeven, bijna op de minuut! En het was oudjaar dus had niet verwacht dat het zo optijd zou zijn. Was erg blij hiermee!

Anoniem
3 January 2020
Bernard
30 December 2020
Marvin
30 December 2020

Was heerlijk, 30 a 45 minuten later dan aangegeven maar dat is niet erg. Een van de betere Top Eethuizen.

el Alami Hamid
26 December 2020

Beste pizza's van Zeist.

Anoniem
23 December 2020

Top eten! Snelle service en erg klantvriendelijk.

Judith
20 December 2020

Zoals altijd was de pizza weer super lekker, en binnen de tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bi anC iie
18 December 2020

Was weer heerlijk jongens! Met een uurtje, zoals aangegeven. Top

Ali
18 December 2020

Was lekker goed bezig jongens

Bernard
9 December 2020
Adil
5 December 2020

Het eten was koud en niet lekker had pizza besteld met tonijn en uitjes kreeg zonder uitjes wel jammer weggooid geld

Achraf
3 December 2020

Lekker & snel bezorgd!

Sacha
26 November 2020

Top!

Petra
19 November 2020
Oualid
19 November 2020

Zoals altijd heerlijke pizza's

R haag
19 November 2020

Kapsalon van die lange en grote bollen voor die bolle niet mee te sollen 8 1/2 als cijfer dus hij kan ook gelijdelijk naar een 10-----

Harskamp
16 November 2020

Kipshoarma kapsalon besteld maar kreeg gewone kapsalon shoarma. Om 6 uur besteld. Aangegeven 19:15 te bezorgen.. Werd om 20:00 geleverd.. Kwaliteit van het eten is zeker goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sarah
15 November 2020

Eten was half uur te laat helaas. Maar super lekker. Gaan desondanks het lange wachten snel weer bestellen.

Bernard
14 November 2020
Pieter
12 November 2020

Altiijd prima

Bernard
11 November 2020
WH
8 November 2020

Bezorging een half uur later dan aangegeven... en toen zat er ook nog eens zo goed als geen saus in mijn kapsalon. Dat ben ik veel beter gewend van jullie :(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
7 November 2020

De pizza was zoals gewoonlijk heerlijk! Normaal bestel ik mijn pizza of patat bij de balie, de service is dan altijd snel en het personeel is erg vriendelijk. Ik heb nu één keer online besteld ivm quarantaine en heb helaas bijna 3 uur!!! op mijn pizza moeten wachten. Om 18.15 besteld en iets na 21.00u eindelijk mijn pizza ontvangen. Wel netjes twee keer gebeld dat mijn bestelling vertraging opgelopen had en dat tijdens het bereiden mijn opmerkingen niet meegenomen waren en er daarom een nieuwe pizza gemaakt moest worden. Echter zat er wel een uur tussen beide telefoontjes. Ik vind het jammer dat er niet direct een nieuwe pizza gemaakt is, zeker omdat ik al zo lang zat te wachten. Als goedmakertje wel een gratis Ben&Jerry's ijsje bij mijn bestelling gekregen. :)

Reaction from Eethuis Romeo

Beste Iris, fijn om te horen allemaal! bedankt 👍, Excuses nogmaals

Oualid
7 November 2020

Heerlijke pizza's

Melissa
7 November 2020

Ik ben altijd super gek op jullie pizza quattro formaggi vooral de gorgonzola. (Zo heet die kaas toch) die is zo lekker. Alleen zat er dit keer geen gorgonzola op de pizza maar feta volgens mij. Dat was wel jammer. Bezorg tijd was echt te lang. 6 uur besteld 8 uur bezorgd. Verder vind ik jullie een topzaak met heeeerlijk eten! Ook een super services omdat jullie mijn altijd 50/50 doen.

Reaction from Eethuis Romeo

Beste Melissa, Goed om te horen dat het altijd smaakt bedankt👍 Er zit inderdaad ook standaard gorgonzola op! Excuses voor de verkeerde soort kaas en voor de bezorg tijd... bedankt voor de complimenten en graag tot de volgende keer

W.Teseling
29 October 2020

3x besteld en is goed warm. Smaak is prima van zowel turkse pizza als de kapsalon. Klein advies doe de knoflook saus standaard bij de kapsalon er los bij zodat je zelf de hoeveelheid kan bepalen. Verder de kwaliteit zo houden is prima.

Cis
27 October 2020

Was zoals altijd weer perfect goed heet heerlijke pizza's

Anne
26 October 2020

Weer lekker snel bezorgd en een goed belegde pizza, top!

Bernard
24 October 2020
Jasper
24 October 2020

Altijd heerlijk, de pizza's van Romeo. Specifiek de calzone variant. Kwam er bij deze bestelling achter dat je van elk van hun pizza's een calzone kan laten maken: nice! Heel erg veel keuze op de site waardoor soms lastig kiezen is, maar alles goed verzorgd en lekker. Bezorging was snel.

Richard
23 October 2020

Lekkerste eten ooit eerste keer dat ik hier bestel en het eten was verukkelojk de kapsalons waren het lekker ik ga hier vaker bestellen top service en het was zeer snel ga zo door

G Zwarts
16 October 2020

We hebben lekker gegeten: 3 soorten pizza. Iedereen was tevreden: een 8. Bezorging was stipt op tijd. Helaas waren de pizza's niet erg warm meer en (daarom) niet zo knapperig meer, Toch een 8.

Bernard
10 October 2020

Lekker knapperige patat!

Henk Jan
8 October 2020

Zowel de pizza's als de kapsalon zijn uitstekend. Levering is altijd netjes rondom het aangegeven tijdstip. Klein minpuntje: de kapsalon was op zijn kop of op zin kant vervoerd en kwam daardoor wat onhandig uit het bakje.

Luc
7 October 2020

Zoals altijd weer top pizzas

Ferry
3 October 2020

Ik vind het bijna vervelend om te zeggen, maar het was wéér gewoon perfect.

Bernard
3 October 2020
Mathieu
3 October 2020

Kleinere porties patat dan gewend, daarnast zat er ui bij, terwijl ik gevraagd had om zonder ui.

Mitch
1 October 2020

Eten was op tijd en weer erg lekker!

Rianne
26 September 2020

Pasta vegetariana. Pittige pasta saus met veel groenten. Mij iets teveel peper, maar daardoor vol van smaken.

Izak
23 September 2020

Helaas was vandaag de gratis cola er niet bij. Leveren meestal op tijd nu 20 minuten onderweg geweest.

Babs de Sain
19 September 2020
Pieter
14 September 2020

Zoals altijd fantastisch, ruim belegd, op tijd bezorgd en goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernard
12 September 2020
L.
7 September 2020
Bernard
31 August 2020

Als vanouds lekker

Ali
25 August 2020

Zeker zonder twijfel De beste van Zeist en omgeving

Bernard
24 August 2020

De döner is weer beter (dunner dus) gesneden nu!

Izak
23 August 2020

Weer keurig op tijd. Lekkere krokante friet. Heerlijke kapsalon. Was top!

J. de Kruijf
21 August 2020

Zeer tevreden met de geleverde producten en service. Zeer vriendelijk, beleefd, klantgerichte bezorger.

Zoetigheid
20 August 2020

Prima levering van de bestelling!

Izak
13 August 2020

was keurig op tijd en eindelijk weer de calzone die ik het lekkerst vindt. Goede kwaliteit.

Bilal
12 August 2020
Anoniem
12 August 2020

Heerlijke pizza kip, met snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Vaste bestelplek!

JPN Hardenberg
2 August 2020

Het was top!

Bernard
1 August 2020
Chantal
1 August 2020
Anne
29 July 2020
Bernard
22 July 2020

Dit keer bij de patat döner erg dik gesneden vlees, net als vorige keer in de Dürum. Volgende keer weer dönner snijden graag ;)

Zaineb
9 July 2020

De pizza was heerlijk! En de bezorger was super snel en vriendelijk!

Bernard
9 July 2020

Het vlees in de Dürum döner was dit keer erg dik gesneden en ook droog, niet de kwaliteit die we gewend zijn! De rest was wel als vanouds

willem
8 July 2020

Zoals altijd, tevreden. Top

Bernard
25 June 2020

Lekker zoals altijd en ook vriendelijk personeel!

Sprenkels
24 June 2020

Het was snel bezorgd. Het eten was heerlijk. Alleen misten we 1 gratis blikje cola. Verder was alles top!

Anoniem
14 June 2020

Geen knoflooksaus terwijl dit wel aangegeven was. Eten was wel goed warm.

Sara
11 June 2020
SA
10 June 2020

Heel lekker!

Pieter
6 June 2020
Kerkebosch
3 June 2020

Jammer Normaal Top nu veel te weinig vlees kapsalon en turkse Piza Doner .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hafsa
30 May 2020

Het eten was lekker, maar wel koud.

Bernard
24 May 2020

Lekker knapperige patat!

S.L
23 May 2020

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid, als je via de eigen website besteld krijg je per gerecht een gratis drankje. Regelmatig bestellen wij via de site en de drankjes ook gekregen, tot gisteren, wij waren verbaasd en dachten misschien vergeten, kan gebeuren (zakje was open gemaakt). De volgende ochtend lopen wij via de trap in de flat naar beneden, staat er een aangebroken met twee slokken eruit gedronken cola blikje. In mijn ogen is de link snel gelegd, als er echt twee zijn meegegeven en de bezorger heeft het opengemaakt en gedronken, lijkt mij het een hele slechte bezorger voor het eethuis. Omdat wij wel weten hoe het normaal werkt. Zonde om zo de klanten te bedienen.

Reaction from Eethuis Romeo

Allereerst super bedankt voor u compliment!!!, wij geven inderdaad een drankje bij elke pizza pasta of schotel- gerecht, ik ga dit uitzoeken..., excuses hierbij.

Sara
21 May 2020
Mats
19 May 2020

Kwaliteit is vrijwel altijd goed en constant. Bezorging laat echter veel te wensen over. Afgelopen zondag 2 (!!!) uur moeten wachten op onze bestelling. Zelfs op zondag is dit echt te gek. Licht mensen tijdig in dat het zo lang gaat duren óf gooi de online bestellingen eerder op slot als je weet dat je overlopen wordt. Puntje om aan te werken... verder prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
16 May 2020
Sarah
14 May 2020

Weer heerlijk gegeten! Top.

Bernard
13 May 2020

Heerlijk weer!

Mark
13 May 2020

Bezorging ruim een half uur te laat, het is fijn als er iets meer op de hoogte gehouden wordt hoe lang het nog duurt of als jullie later komen.

James Hardenberg
12 May 2020

Fantastische kwaliteit. Altijd in schoon vet bereid waardoor de smaak fantastisch is. Toen ik aankwam om de bestelling af te halen, stond er nog voordat ik de zaak binnenliep, al een medewerker klaar om de bestelling af te geven. Dat is een excellente service!

Thomas
9 May 2020

Top eten en goed warm!

Pieter
5 May 2020
Bernard
28 April 2020
Kerkebosch
28 April 2020

Bedankt weer voor het lekkere eten Jongens !!! Top 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janssen
18 April 2020

Altijd fan van Romeo, moest even wachten op bestelling (maar dat was ook aangekondigd en bezorg tijdstip klopte) - is het wachten waard. Heerlijke pizza!